JO-t’m (Jove Teatre Musical)

Una companyia de joves artistes estudiants de diferents escoles d’interpretació i cant i amb moltíssim talent. L’escenari és el seu habitat natural

Una companyia que neix d’una inquietud i de les ganes de viure aquest món que els apassiona des de dins. No només mirar-se’l.

JO-t’m es crea durant l’agost de 2007 amb un objectiu clar. Fer conèixer els musicals al món, obrir-se un camí en l’univers de les sensacions i transmetre-les, i una gran il·lusió per créixer professionalment.

El seu primer projecte, Cançons entre la pols, esta constituït per diverses cançons de diferents musicals mundialment coneguts com, Wicked, The Lyon King, Into the Woods, The Producers, Jesuschrist Superstar i molts més. Les cançons es van enllaçant les unes amb les altres a través de la història del Bernat i la Cristina, que han rebut en herència el vell teatre del seu avi. No saben que fer-ne, si destruir-lo i guanyar uns diners per ells venent-lo com a terreny per construcció d’habitatges, o intentar recuperar-lo per oferir un nou espai per la gent del barri i per donar oportunitats a nous artistes.

Els cantants i actors d’aquesta companyia són joves però no inexperts. Tenen molta experiència i l’espectacle que ofereixen és de molt bona qualitat. La marca que els defineix és il·lusió, esforç i força, molta força.

Ara preparen un nou projecte: El guardià de les paraules. Una adaptació de la pel·licula de l’any 1994 protagonitzada per Macaulay Culkin i Christopher Lloyd i dirigida per Pixote i Maurice Hunt. La pel·licula ens parla d’un nen molt poruc i espantat de la vida. Per ell cada gest és un perill per la seva integritat física i psiquica.

Un dia que ha de sortir, en contra de la seva voluntat, a comprar uns claus pel seu pare es posa a ploure torrencialment i s’ha de refugiar en una biblioteca. Aquí coneixerà al bibliotecari, un home ben peculiar.

Mentre el nen mira un sostre tot pintat amb representacions de diferents novel·les, la pintura barrejada amb l’aigua que raja del cel, comença a desfer-se i a inundar la biblioteca arrassant amb tot al seu pas i convertint-ho en un dibuix animat. El nen no aconsegeuix escapar-ne i finalment també és convertit en un dibuix.

A partir d’aquí conèix al Guardià de les Paraules i a uns personatges anomenats Aventura, Fantasia i Terror, que l’ajudaràn a tornar al seu estat humà i a combatre les seves pors i limitacions tot passant per les més terrorifiques i fantàstiques històries que la literatura ens ha donat.

El projecte encara està en fase de pre-producció, però donat el rodatge que la companyia ja té i les ganes, encara més fortes ara després d’haver pogut tastar el plaer de mostrar el seu treball damunt d’un escenari i davant d’un públic ha anat en augment, es pot predir que JO-t’m vé trepitjant ben fort. I amb la il·lusió de que Tu, i Tu, i Tu, els vagis a veure. 😉

més informació sobre la companyia: http://teatremusicaljove.blogspot.com/

2 thoughts on “JO-t’m (Jove Teatre Musical)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s